Nieuws

Winnaars prijsvraag InfraTech maken duik in Grevelingemeer

15 juli 2013

Tijdens de InfraTech beurs die in januari 2013 plaatsvond heeft OTN een prijsvraag uitgezet die gekoppeld was aan de presentatie van de duikboot op het voorplein van de Ahoy. Op de vraag ‘Wat is de maximale waterdruk die deze duikboot aankan?’ zijn door loting twee winnaars vastgesteld. Zij wonnen een duik onder professionele begeleiding in het Grevelingemeer. Op woensdag 10 juli jl. hebben de winnaars van de prijsvraag hun prijs in ontvangst genomen.

Prijswinnaar duikt 

Programma
Om 09.30 uur zijn de prijswinnaars door duikinstructeurs ontvangen in het duikcentrum te Scharendijke waar zij welkom zijn geheten met koffie en thee. De dag is gestart met een uitleg over de inhoud van de introductieduik middels een DVD en uitleg van een instructeur.
Daarna hebben zij een complete duikuitrusting aangemeten gekregen en zijn voor een duik in de ochtend en de middag naar het Grevelingenmeer gegaan. De beide prijswinnaars zijn begeleid door twee instructeurs. De dag is afgesloten om 16.30 uur met een drankje.

Succesvolle dag
De introductieduik is een zeer succesvolle dag geweest waarbij de prijswinnaars alle facetten van het duiken in Zeeland hebben kunnen ervaren en met een mooie onderwater ervaring huiswaarts zijn gekeerd.