Onze specialismen

Nederland en water horen bij elkaar. Op het gebied van onderwatertechnieken heeft ons land een naam hoog te houden. Hiervoor zorgt onder meer OTN, dat gespecialiseerd is in duikwerkzaamheden, overdrukwerken, habitatwerken en onderwaterbeton. Uitgangspunt bij onze werkzaamheden is de opdrachtgever zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Met onze specialismen weten wij ons al jaren succesvol te onderscheiden in de top van de markt.

 • Duikwerkzaamheden

  Als we ons ergens thuis voelen dan is het onder water. Een overzicht van de uiteenlopende werkzaamheden die we verrichten maakt dat duidelijk. Denk bijvoorbeeld aan las- en constructiewerk, maar ook inspectiewerkzaamheden en het uitvoeren van herstelmaatregelen zijn ons niet vreemd.

  Lees meer

 • Onderwaterbeton

  Het onderwaterbeton omvat werkzaamheden die uiteenlopen van het voorbereiden van bouwkuipen voor betonstorting tot het vervaardigen en plaatsen van prefab in situ verstevigingen.

  Lees meer

 • Habitatwerken

  Bij het uitvoeren van werkzaamheden onderwater in droge omstandigheden middels habitats staat de veiligheid centraal.

  Lees meer

 • Overdrukwerken

  OTN werkt met overdruk bij tal van werkzaamheden, zoals onder water lassen in een habitat, het afzinken van caissons en werkzaamheden aan tunnelboormachines op grote diepte onder de waterspiegel.

  Lees meer

 • Duikbegeleiding afzinken tunnelelementen

  Gedurende het afzinkproces van tunnelelementen verzorgen ervaren duikers van OTN de duikwerkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan o.a. uit het inmeten van tunnelelementen, het demonteren van hulpequipement en de inspectiewerkzaamheden gedurende het afzinkproces.

  Lees meer

 • Milieuwerken

  Met de groeiende aandacht rond milieuproblematieken heeft OTN zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van milieuwerkzaamheden.

  Lees meer

 • CMS Bouwkuipen

  Het realiseren en managen van complete bouwkuipen mag niet onderschat worden. Om de klant hierin volledig te ontzorgen is CMS Bouwkuipen V.O.F. opgericht.

  Lees meer