CMS Bouwkuipen

Het realiseren en managen van complete bouwkuipen mag niet onderschat worden. Denk bijvoorbeeld aan het meedenken in de tenderfase en het na gunning compleet uitvoeren van grondwerk, wandconstructies, palen en verankeringen. Maar ook aan het aanbrengen van een afsluitende tijdelijke (onderwater) vloer, specialistisch werk dat wordt uitgevoerd door onze eigen duikers. Om de klant hierin volledig te ontzorgen is CMS Bouwkuipen V.O.F. in het leven geroepen.

IMG_1956[activity_car]
Hamburg[activity_carr]
SNC13202[activity_carr]
CSO5[activity_carr]
 

Compleet vérzorgen is compleet óntzorgen.

Door een krachtige bundeling van kennis, specialismen, innovatiedrang en managementkracht kunnen uiteenlopende uitdagingen aangegaan worden. De succesformule wordt mede mogelijk gemaakt door sterk partneringwerk binnen CMS Bouwkuipen V.O.F., waar wij gebruik maken van de specialistische kennis van OTN, Colijn, Molhoek en Grondbank Nederland. Tevens onderdelen van Strukton Civiel.

Het onderscheidend vermogen van CMS Bouwkuipen V.O.F. en haar partners laat zich als volgt samenvatten:

  • kennisintensieve organisatie op het gebied van ieders specialisme;
  • innovatief vermogen en meedenkend;
  • toegang (via moedermaatschappij) tot sterk project-, contract- en risicomanagement;
  • toegang (via zustermaatschappij) tot eigen Strukton engineeringcapaciteit;

Van kleine werkzaamheden tot complexe projecten, wij bieden één overzichtelijk aanspreekpunt. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt, maar nog belangrijker: hiermee ontzorgen wij de klant.

Projecten

Contactpersoon

P. van Westendorp
+31 6 53731344
peter.vanwestendorp@
strukton.com