Duikwerkzaamheden

OTN5[activity_carr]
_MG_0203[activity_carr]
OTN_Duikhelm_Activity_Carr
 

Als we ons ergens thuis voelen dan is het onder water. Een overzicht van de werkzaamheden die we verrichten maakt dat duidelijk: audiovisuele inspecties en rapportages, het uitvoeren van werkzaamheden onder water in zogenaamde droge omstandigheden met behulp van habitats. Het aannemen en uitvoeren van alle onderwaterwerkzaamheden ten behoeve van civiele bouwwerken, het afzinken van tunnelelementen, onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan sluizen, stuwen, steigers, kademuren, koelwaterinstallaties, haveninstallaties, scheepswerven, pijpleidingen, et cetera.


Verder verzorgen we betonreparaties, montagewerk, we leggen bodembeschermingen aan en doen zwembadreparaties. OTN heeft alle equipment beschikbaar voor het uitvoeren van de werkzaamheden onder water. Een greep uit een modern equipment waar onze medewerkers dagelijks mee werken: decompressiekamers, video-installaties, brand- en lasapparatuur, hydraulisch en pneumatisch gereedschap, diamant-, boor- en zaagapparatuur, slibpompen, airliften en spuitsystemen. Alles is voorhanden om een project tot een succes te maken.


Duiken blijft een teamgebeuren. Samen. Een team van mensen met liefde voor het vak in al zijn facetten die trots zijn als de uitdaging samen weer gelukt is. Elk project opnieuw. Dat kan een tunnel in Zuid-Korea zijn of werkzaamheden onder het Centraal Station in Amsterdam. Het kan natuurlijk ook uw project zijn. Wie weet. Welkom in de onderwaterwereld van OTN.