Milieuwerken

Met de groeiende aandacht rond milieuproblematieken heeft OTN zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als specialist op het gebied van milieuwerkzaamheden. Het betreft onder meer werkzaamheden in riolen, zuiveringsinstallaties, en werkzaamheden aan vervuilde rivier-, kanaal- en bouwput bodems. Dankzij de aanwezige expertise en ervaring zijn we in staat om opdrachtgevers zowel adviserend als uitvoerend van dienst te zijn.

OTN_container_Activity_Carr
 

De apparatuur die we voor het uitvoeren van milieuwerkzaamheden onderwater beschikbaar hebben is zeer compleet: habitats en kofferdammen, videoinstallaties, speciaal duikequipment, overdrukpakken, milieudouches, slibpompen, airliften, spuitpompen, hogedruk pompen en diverse meetapparatuur.

De mogelijkheden voor het uitvoeren van milieuwerkzaamheden onder water zijn bijna onbegrensd: audiovisuele inspecties en rapportages, het uitvoeren van werkzaamheden onderwater in ’droge’ omstandigheden met behulp van habitats, uitvoering van duikwerk op afroep, uitvoering van onderhoud, reparatie- en saneringswerkzaamheden aan riolen, zuiveringsinstallaties, koelwaterinstallaties, haveninstallaties, scheepswerven, pijpleidingen, et cetera. Ook zijn we specialist in betonreparaties, montagewerk en het aanleggen van bodembeschermingen. Veel werkzaamheden waarbij een ding centraal staat: het behoud en onderhoud van ons milieu. Ook dát is OTN.